Solicitarea lui Becali de a ieşi din închisoare pentru 24 de ore, respinsă de Penitenciarul Jilava

Solicitarea lui Becali de a ieşi din închisoare pentru 24 de ore, respinsă de Penitenciarul Jilava
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Solicitarea lui George Becali de a i se permite să iasă din închisoare pentru 24 de ore a fost respinsă marţi de Penitenciarul Bucureşti - Jilava, a declarat, pentru AGERPRES, avocatul lui Becali, Pavel Abraham.

El a precizat că marţi a primit o informare de la Penitenciarul Jilava prin care era anunţat că solicitarea a fost respinsă deoarece din 14 iunie au apărut norme care precizează contextul în care poate fi acordată permisiunea de a părăsi penitenciarul.

"Pe 14 iunie a apărut o decizie care condiţionează acordarea acestei permisii de obţinerea unui număr de 60 de credite, evaluate în activităţi specifice mediului carceral, or din analiza pe care dânşii au făcut-o rezultă că domnul Becali până acum a obţinut doar cinci credite şi astfel nu poate să fie satisfăcută solicitarea noastră. De regulă, recompensa cu permisiunea de ieşire din penitenciar se acordă numai după o perioadă de cunoaştere şi evaluare în cadrul aceluiaşi loc de deţinere de cel puţin patru luni înaintea analizării în cadrul comisiei a celorlalte criterii. Deci a apărut o reglementare nouă acum şi în raport de asta au condiţionat acordarea permisiei de aceste elemente - numărul de credite şi termenul de regulă de patru luni", a spus Abraham.

Citit 647 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2013 15:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.