Aproximativ 100 de elevi de la Liceul Bolintineanu, unde s-a dat şpagă la Bac, duşi cu autocare la audieri

Aproximativ 100 de elevi de la Liceul Bolintineanu, unde s-a dat şpagă la Bac, duşi cu autocare la audieri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproximativ 100 de elevi vor fi duşi, vineri, cu autocare de la Liceul "Bolintineanu", unde au susţinut ultima probă de bacalaureat, la Poliţie, pentru audieri. Părinţii acestora sunt nemulţumiţi de decizie, protestând, unii dintre ei îmbrâncindu-se cu forţele de ordine.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat, vineri, că poliţiştii pun în executare aproximativ o sută de mandate de aducere emise de instanţă, precizând că elevii vor fi duşi cu autocare la audieri, însă nu au calitatea de învinuiţi şi nu sunt reţinuţi.

Unii dintre părinţi, nemulţumiţi că poliţiştii au venit la liceu pentru a-i lua pe elevi cu atocarul şi a-i duce la audieri, i-au huiduit şi au reclamat că aceştia fac un abuz. Totodată, la intrarea autocarului în curtea liceului au existat şi câteva altercaţii între părinţi şi poliţişti.

Majoritatea elevilor de la Liceul Bolintineanu au dat câte 500 de euro, reprezentând costurile pentru petrecerea de absolvire şi «cheltuieli» pentru examenul de bacalaureat. Banii au fost strânşi prin intermediul diriginţilor claselor terminale. Anchetatorii au stabilit că printre diriginţii care ar fi strâns de la elevi câte 500 de euro este şi profesorul de religie.

Citit 571 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iulie 2013 14:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.