Protest în Parcul Izvor din Bucureşti faţă de problema câinilor maidanezi
Foto: Foto: evz.ro

Protest în Parcul Izvor din Bucureşti faţă de problema câinilor maidanezi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 300 de persoane participă duminică, în Parcul Izvor din Bucureşti, la un protest referitor la problema câinilor vagabonzi, cerând ridicarea acestora de pe străzile Capitalei, pentru siguranţa locuitorilor. Participanţii, de toate vârstele, au venit cu pancarte pe care sunt scrise mesaje printre care "A.S.P.A., asumă-ţi!", "Nu sunt hrană pentru câini!", "Strada mea nu e coteţ" şi "Vrem «legea lui Ionuţ»!".

La protest au fost aduse, de asemenea, fotografii ale primarului general Sorin Oprescu şi ale edililor de sector, cu mesajul "Asumă-ţi!", precum şi pancarte cu poza lui Ionuţ Anghel - copilul de patru ani decedat după ce a fost muşcat de câini vagabonzi în Capitală -, cu mesajul "De ce?".

Participanţii cer autorităţilor să ia măsuri imediate şi eficiente pentru asigurarea dreptului la viaţă şi siguranţă, într-un oraş "liber" de câini vagabonzi. Ei scandează, printre altele, "Fără referendum!", cu referire la scrutinul privind eutanasierea câinilor fără stăpân, iniţiat de Oprescu.

Organizatoarea protestului, Nadine Apostolescu, a venit la protest cu un tricou negru pe care este scris mesajul "Aşa NU. Nu se mai poate!".

Citit 744 ori Ultima modificare Duminică, 08 Septembrie 2013 12:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.