Şase dintre răniţii în accidentul din Ungaria de acum o săptămână au fost aduşi în ţară

Şase dintre răniţii în accidentul din Ungaria de acum o săptămână au fost aduşi în ţară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şase dintre răniţii în accidentul din Ungaria de acum o săptămână au fost aduşi în ţară, sâmbătă, cu un elicopter, respectiv cu o maşină pentru transport victime multiple, informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit sursei citate, un elicopter MI - 17 al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI a aterizat, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, în Bucureşti, cu trei persoane rănite în accident. Medicul Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a precizat vineri, pentru MEDIAFAX, că toţi aceşti trei pacienţi vor fi duşi la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

De asemenea, alţi patru răniţi - trei din accident şi unul cu o suferinţă cronică - au fost aduşi în ţară, sâmbătă, cu o maşină pentru transport victime multiple din dotarea MAI.

Aducerea răniţilor în ţară a fost decisă pe baza avizului medical, în funcţie de starea lor de sănătate, a precizat MAI.

Cei trei răniţi sosiţi în ţară cu maşina pentru transport victime multiple din dotarea MAI sunt din Galaţi, fiind vorba despre o fetiţă în vârstă de nouă ani, un tânăr de 22 de ani şi un bărbat de 57 de ani, aceştia fiind preluaţi de la trei spitale din Budapesta. Răniţii au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Timişoara. Aceştia vor fi îngrijiţi acolo, iar în funcţie de evoluţia stării lor de sănătate ar putea fi transferaţi în următoarele săptămâni la Galaţi.

Citit 760 ori Ultima modificare Duminică, 08 Septembrie 2013 10:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.