Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează în data de 19 octombrie concurs pentru ocuparea unui număr de 1.181 posturi la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.

Concursul constă în trei etape, respectiv selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviul, se arată într-un comunicat transmis de ANAF.

Proba scrisă se va desfăşura în data de 19 octombrie şi va consta în rezolvarea unor teste grilă de către candidaţi. Prin proba scrisă vor fi testate cunoştinţele teoretice necesare ocupării funcţiilor.

Subiectele vor fi stabilite pe baza bibliografiei de concurs aprobată de preşedintele ANAF, astfel încât să se asigure verificarea capacitătii de analiză şi sinteză a candidaţilor.

Guvernul decis, la sfârşitul lunii iunie, înfiinţarea Direcţiei Antifraudă, care funcţionează inclusiv sub supravegherea Parchetului de cercetare penală, prin preluarea activităţii Autorităţii Naţionale a Vămilor şi Gărzii Financiare.

La conducerea Direcţiei Antifraudă a fost numit, la 1 august, Romeo-Florin Nicolae, fost şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor.

De asemenea, au fost desemnaţi şefii celor opt direcţii regionale antifraudă, precum şi doi inspectori generali adjuncţi în structura centrală a Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală. Aceştia ocupă posturile temorar, până la ocuparea funcţiilor prin concurs.

Citit 1737 ori Ultima modificare Joi, 26 Septembrie 2013 16:20

1 comentariu

  • postat de un idiot care plateste taxe Joi, 26 Septembrie 2013 18:09 78.96.236.*** Link la comentariu
    1
    4

    Pariez ca pe primul loc va fi declarat Sorin Blejnar, pe locul doi ala de la ANI, pe trei Hoara, pe patru Anastase, Pe 5 Anca Boagiu, etc. Doar pentru ca familia Basescu nu se va inscrie!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.