Crin Antonescu: FMI se înșală, CAS se putea reduce și acum

Crin Antonescu: FMI se înșală, CAS se putea reduce și acum
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat marți că FMI se înșală susținând că reducerea CAS nu era posibilă în acest an.

"Greșesc (...). Se înșală. CAS se putea reduce și de acum, dar, într-adevăr, este preferabil din semestrul II cu 5%, decât cu 3%", a declarat Antonescu, înainte de ședința Biroului Politic Național al PNL care se desfășoară la Palatul Parlamentului.

În ceea ce privește faptul că FMI a arătat că reducerea CAS nu este prinsă în proiecția bugetară pe 2014, liderul PNL a spus că nu cunoaște aceste detalii.

"Eu am comentat aseară lucrurile pe care le-au adus la cunoștința opiniei publice primul-ministru, ministrul Finanțelor. Nu este vorba de proiecția bugetară, ci este vorba de scrisoarea de intenție, despre asta s-a vorbit, acolo este menționat acest lucru", a precizat Antonescu, adăugând că ar putea să dea mai multe detalii la sfârșitul ședinței BPN.

Reducerea cotelor de contribuții de asigurări sociale constituie o cale de a sprijini piața muncii, dar la acest moment era prea devreme, a declarat marți, într-o conferință de presă, șeful Misiunii Fondului Monetar Internațional, Andrea Schaechter.

Citit 592 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2013 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.