Andrei Plăcintă, fiul fostului senator Sorina Plăcintă, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare

Andrei Plăcintă, fiul fostului senator Sorina Plăcintă, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fiul fostului senator Sorina Plăcintă, Andrei, condamnat definitiv la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor şi ultraj, s-a predat, marţi dimineaţă, la Poliţia Timiş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mirela Drăghicioiu, Andrei Plăcintă a mers la sediul Poliţiei Judeţene marţi dimineaţă, în jurul orei 9.00, pentru a se preda.

El a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Timiş, iar în zilele următoare va fi transferat la penitenciarul din Timişoara, a adăugat sursa citată.

Marţi dimineaţă, înainte de a se preda Poliţiei, fiul fostei senatoare a postat pe Facebook, de lângă Timişoara, un filmuleţ cu mesajul "Pa, pa, băieţi!", după ce luni seară, după decizia instanţei, el scria, tot pe reţeaua de socializare: "Am primit 4 ani şi jumătate cu executare începând acum. Ne mai vedem".

Fiul fostului senator Sorina Plăcintă, Andrei, în vârstă de 23 de ani, a fost condamnat definitiv la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor şi ultraj, după ce instanţa supremă i-a respins ca nefondat recursul împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti.

Citit 585 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2013 10:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.