Radu Stroe a demisionat din postul de ministru al Internelor

Radu Stroe a demisionat din postul de ministru al Internelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Radu Stroe a demisionat din postul de ministru al Internelor după o discuţie cu premierul Victor Ponta, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale. Ministrul a fost chemat la premier după ce şeful Guvernului a avut o discuţie cu liderul PNL, Crin Antonescu, la Palatul Victoria.

Ministrul era pregătit să participe la comandamentul de iarnă care a început la ora 13.00 şi a venit în acest sens la Palatul Victoria, dar, odată ajuns la sediul Guvernului, a fost informat să se prezinte la cabinetul premierului Ponta, de unde tocmai plecase liderul PNL, Crin Antonescu. Stroe nu a mai ieşit din biroul premierului, comandamentul de iarnă a început, iar surse oficiale au precizat că acesta a demisionat.

Demisia vine după accidentul aviatic în care şi-au pierdut viaţa doi oameni. Radu Stroe, a declarat, marţi seară, răspunzând unei întrebări, că îşi reproşează că s-a întâmplat în timpul mandatului său tragedia aviatică de la Cluj. "Îmi pare rău că s-a întâmplat în timpul mandatului meu tragedia", a spus Stroe. De asemenea, el a spus că problema a fost "la localizare".

Citit 900 ori Ultima modificare Joi, 23 Ianuarie 2014 13:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.