S-a ajuns la o înţelegere pentru noul Guvern/ Se semnează acordul UDMR-PSD-UNPR-PC

S-a ajuns la o înţelegere pentru noul Guvern/ Se semnează acordul UDMR-PSD-UNPR-PC
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat că luni, la ora 15.30, va fi semnat acordul politic al UDMR cu PSD, UNPR şi PC, el precizând că Uniunea va intra la guvernare cu miniştri şi secretari de stat şi pe programul guvernamental aprobat de Parlament în decembrie 2012.

"Am constatat că în acest moment România are nevoie de stabilitate guvernamentală şi contribuţia noastră este extrem de importantă ţinând cont de toată situaţia din România şi din jurul nostru", a spus Kelemen Hunor.

El a precizat că luni la ora 15.30 va semna, împreună cu Victor Ponta, Gabriel Oprea şi Daniel Constantin, acordul politic potrivit căruia UDMR intră la guvernare cu miniştri şi secretari de stat. "Am acceptat programul de guvernare votat în Parlament în 2012 şi nu mai trebuie votat un nou program guvernamental", a spus liderul UDMR.

Ulterior, Kelemen a precizat că acordul nu va fi semnat cu USD, ci cu liderii partidelor din coaliţia guvernamentală, respectiv PSD, UNPR şi PC.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, luni, că, potrivit negocierilor cu USD, organizaţia sa va avea un post de vicepremier, ministerele Culturii şi Mediului şi 14 posturi de secretari de stat.

Kelemen a precizat că el va deţine postul de vicepremier şi de ministru al Culturii, iar la Mediu va fi numit Attila Korodi.

Citit 889 ori Ultima modificare Luni, 03 Martie 2014 14:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.