Candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare, respinsă de Biroul Electoral Central

Candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare, respinsă de Biroul Electoral Central
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Biroul Electoral Central a respins, miercuri, candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare, a declarat purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ. BEC analizează în aceste zile candidaturile la PE, admiterea sau respingerea candidaturilor având termen până în 5 aprilie.

Formularea de contestaţii privind admiterea sau respingerea candidaturilor poate fi făcută până cel mai târziu la 10 aprilie, potrivit HG 80/2014 privind programul calendaristic al acţiunilor pentru europarlamentare. Soluţionarea contestaţiilor privind admiterea sau respingerea candidaturilor se face în cel mult două zile de la înregistrarea contestaţiei, cel mai târziu 12 aprilie, de către Tribunalul Bucureşti.

Mircea Diaconu şi-a depus, în 26 martie, la Biroul Electoral Central, dosarul de candidatură şi listele de susţinători pentru a intra în alegerile europarlamentare în calitate de candidat independent. El anunţase în 19 martie că şi-a dat demisia din PNL şi va candida independent la alegerile europarlamentare.

Citit 767 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Aprilie 2014 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.