Dumitru Dragomir şi alte şase persoane, audiate în dosarul vânzării drepturilor TV pentru meciuri

Dumitru Dragomir şi alte şase persoane, audiate în dosarul vânzării drepturilor TV pentru meciuri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, şi alte şase persoane au fost aduse, luni, la Poliţia Capitalei, pentru audieri în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I.

Toţi cei şapte au fost ridicaţi şi aduşi la Poliţie în baza mandatelor emise în acest dosar.

Înainte de a-i ridica pe cei şapte, anchetatorii au făcut, luni dimineaţă, percheziţii la 11 adrese din Bucureşti şi Ilfov, între care şi sediul LPF, fiind vizate persoane suspectate de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani, cu un prejudiciu de trei milioane euro.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru MEDIAFAX, că au fost făcute percheziţii şi la locuinţa fostului preşedinte al LPF, suspectat că ar fi încasat un comision important în contextul vânzării drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I.

Contactat de MEDIAFAX, Dumitru Dragomir a confirmat că anchetatorii au percheziţionat şi casa lui, precizând că aceştia nu i-au spus ce căutau.

"Da, domne', au fost dimineaţă, acum au plecat. Nu ştiu de unde erau, de la Poliţie, şi nici nu mi-au spus ce căutau", a afirmat Dragomir.

Întrebat dacă i s-a solicitat vreun document pe care îl avea la domiciliu, Dragomir a răspuns: "Mi-au cerut o gagică de 18 ani, dar n-am avut de unde să le dau".

În acest dosar, acţiunea vizează persoane cercetate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani, s-a arătat într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Citit 732 ori Ultima modificare Luni, 07 Aprilie 2014 14:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.