O româncă a fost găsită "crucificată" la periferia Florenţei/ Există temeri că ar putea fi vorba de un criminal în serie

O româncă a fost găsită "crucificată" la periferia Florenţei/ Există temeri că ar putea fi vorba de un criminal în serie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cadavrul unei românce în vârstă de 26 de ani a fost găsit crucificat, luni, la periferia Florenţei, cu urme de tortură, relatează presa italiană în ediţia electronică.

Femeia, o româncă în vârstă de 26 de ani, a fost găsită de un bicilist luni dimineaţa, care a anunţat poliţia. Agenţia Ansa, potrivit căreia femeia este prostituată, citează poliţia care afirmă că aceasta a fost probabil ucisă de un client ce a imobilizat-o cu o bară de fier, pentru a o putea tortura. Poliţia susţine, de asemenea, că poziţia cadavrului a fost probabil accidentală, "fără semnificaţie simbolică", în timp ce hainele femeii au fost găsite la un kilometru distanţă.

În urmă cu un an, o altă femeie a fost găsită într-o poziţie similară, cu braţele legate de o bară de fier, dar în viaţă, a declarat poliţia. Autorităţile italiene suspectează că românca ucisă la Florenţa este victima unui criminal în serie, în contextul în care au fost găsite similitudini cu alte şase cazuri de agresiuni sexuale sau crime.

Citit 1065 ori Ultima modificare Marți, 06 Mai 2014 15:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.