Polițist lovit cu mașina în timpul serviciului

Polițist lovit cu mașina în timpul serviciului
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un polițist local din Galați a ajuns la spital după ce a fost rănit grav în timpul serviciului, în cursul zilei de marți, 27 februarie. Agentul, aflat în exercitarea atribuțiilor, în zona Pieței Centrale, ar fi intenționat să îl legitimeze pe un șofer. Acesta nu doar că nu ar fi dat curs solicitării polițistului, dar ar fi demarat și l-ar fi acroșat intenționat pe omul în uniformă, după care ar fi părăsit zona.

Polițistul a fost transportat la Spitalul de Urgență, în stare gravă, el prezentând multiple leziuni. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ultraj, cercetările fiind coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați.

Deși după identificarea autoturismului de către poliție ar fi fost identificat și cel care se aflase la volan, reprezentanții

Parchetului nu ne-au putut oferi joi, 29 februarie, mai multe detalii despre acesta sau despre circumstanțele în care s-a produs evenimentul, cu argumentul că ar periclita mersul anchetei. În funcție de evoluția cercetărilor și de concluziile medico-legale, este posibil ca încadrarea juridică să fie schimbată din ultraj în tentativă de omor.

Citit 2938 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2024 19:39

1 comentariu

  • postat de Adrian
    Joi, 29 Februarie 2024 14:36
    128.127.117.***
    Politistii locali nu pot opri masini...sper ca stie toata lumea legea si nu o aplica dupa bunul plac
    14
    7

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.