Acordeonistul Fernando Mihalache, la Galaţi

Acordeonistul Fernando Mihalache, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ediţiei a VI-a a Turneului Muzica Palatelor României ajunge în judeţul Galaţi, aducând publicului un concert cu acordeonistul Fernando Mihalache, care va veni însoţit de două instrumente deosebit de spectaculoase, rar prezente pe scenele clasice ale României: acordeon şi bayan.

Concertele vor avea loc sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 18,00, la Palatul Cincu din Tecuci, şi duminică, 30 septembrie, de la ora 17,00, la Palatul Episcopal din Galaţi. Intrarea la concertul de la Tecuci este liberă şi se face în limita locurilor disponibile, iar pentru recitalul de la Galaţi puteţi solicita invitaţii fie la telefonul 0236.412.000, fie pe adresa de e-mail muzeuadj

yahoo.ro.

Fernando Mihalache este unul dintre puţinii interpreţi români ai acordeonului care au reuşit să pătrundă pe scenele de concert. Calităţile sale remarcabile îi permit să abordeze o mare varietate de genuri şi stiluri muzicale - o recunoaştere a acestui fapt constituind-o prezenţa sa pe scena festivalurilor "George Enescu", "Jazz Blues&More","The Sound of Spring" etc.

Citit 7821 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Septembrie 2018 18:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.