Lacu Sărat, stațiune turistică de interes național

Lacu Sărat, stațiune turistică de interes național
Alături de alte 50 din România
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Noi localități și zone din România au fost atestate ca stațiuni turistice de interes național, în cursul acestei luni, potrivit unei decizii a Guvernului României. Între acestea se numără și localitatea Lacu Sărat, din județul Brăila. Aceasta va putea fi promovată cu noul statut și astfel va avea şanse mai mari ȋn atragerea de finanţări nerambursabile. „Investitorii ar putea accesa finanţări structurale europene pentru construirea de structuri de primire turistice, fapt ce va contribui la creşterea numărului turiştilor de pe piaţa internă şi externă. De asemenea, avȃnd ȋn vedere efectul multiplicator al turismului ȋn sectoarele economice conexe, precum transporturile, construcțiile, agricultura, artizanatul și comerțul cu amănuntul, realizarea unor proiecte de dezvoltare a turismului ȋn localităţile atestate staţiuni turistice vor genera efecte benefice pentru dezvoltarea economică şi creşterea calităţii vieţii a rezidenţilor acestor zone”, arată Ministerul Economiei, citat de Mediafax.

Până la acest moment, în România sunt atestate 51 de stațiuni turistice de interes național și 77 de interes local.

Citit 8150 ori Ultima modificare Marți, 26 Mai 2020 20:08

Mai multe din această categorie:

4 comentarii

 • postat de patria e viata
  Marți, 26 Mai 2020 17:20
  89.137.136.***
  Trebuie sa salvam acest lac cu toata forta, fermitatea si puterea. E locul unde se poate amenaja cel mai frumos parc si complex. Apa aceea si namolul sunt vindecatoare. Nu distrugeti Lacul Sarat !
  2
  3
  Raportează
 • postat de Terente
  Marți, 26 Mai 2020 13:20
  81.12.149.***
  Dar de interes international ce statiuni avem?
  3
  1
  Raportează
 • postat de Lacul Brates..
  Marți, 26 Mai 2020 09:27
  89.137.225.***
  dar cu lacul Brates al nostru...nu se poate face nimic , ...amenaja corespunzator ?!
  2
  14
  Raportează
 • postat de cd
  Marți, 26 Mai 2020 08:36
  5.2.209.***
  Pana una alta, Lacul Sarat este secat, inca de anul trecut s-a spus ca o sa se intruduca apa din Dunare , dar nu s-a intamplat nimic, plaja e deplorabila, fiecare investitor a facut ce-a vrut, unul si-a facut chiar plaja cu nisip, asfel incat sa se care nisipul in lac cu riscul deprecireii calitatilor curative ale namolului..deci debandada e totala.
  Am tot auzit tot felul de promisiuni desarte, nu mai cred nimic..plus ca hotelurile sunt pentru cei care vin din strainatate si stau in carantina.
  2
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.