Călătorii cu bani puţini: Când găseşti CELE MAI IEFTINE bilete de avion

Călătorii cu bani puţini: Când găseşti CELE MAI IEFTINE bilete de avion
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În decursul timpului s-au făcut nenumărate statistici şi studii pentru a descoperi când găseşti cele mai ieftine bilete de avion. Ei bine, se pare că momentul perfect este cu 24 de săpătămâni înainte de a pleca în călătorie, însă preţul biletelor variază şi în funcţie de zilele săptămânii.

Un studiu realizat recent de Airlines Reporting Corp (ARC) arată că cel mai bun moment pentru a cumpăra bilete de avion este cu 24 de săptămâni înainte de călătorie, în cazul curselor externe. Prin urmare, vacanţele trebuie rezervate din timp, la fel şi biletele de avion pentru a beneficia de cele mai ieftine variante.

Duminica, ziua perfectă

Mai important este că există inclusiv o zi din săptămână când găseşti cele mai ieftine bilete de avion, iar aceasta ar fi ziua de duminică, deşi analize anterioare indicau faptul că marţi ar fi cea mai potrivită pentru a cumpăra bilete de avion. Reprezentanţii ARC au analizat aproape 130 de milioane de tranzacţii de bilete în intervalul ianuarie 2013-iulie 2014 şi au constatat că cele mai ieftine bilete de avion sunt cele rezervate în zilele de duminică. Călătorii care au rezervat bilete de avion într-o zi de duminică au plătit, în medie, 958 de dolari pentru zborurile internaţionale.


AFLĂ care sunt ORAŞELE ce merită VIZITATE în 2015

Citit 2707 ori Ultima modificare Marți, 26 Mai 2015 13:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.