Doamnelor, cum vă place ciocolata? Neagră sau cu lapte?

Doamnelor, cum vă place ciocolata? Neagră sau cu lapte?
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Pătrăţele. "Eşti exact ce mi-a recomandat doctorul! Ciocolată fără zahăr", a mărturisit, de la masa juriului "Românii au talent", Mihaela Rădulescu, savurând din priviri pătrăţelele de pe abdomenul brazilianului care tocmai prezentase, alături de un grup de copii şi tineri, un număr de capoeira. Numai că nu era singura căreia îi plăcea ciocolata neagră, în culise era "deţinătoarea" cu certificat de căsătorie a ciocolatei braziliene! "Deci eşti cea mai fericită femeie!", a recunoscut Mihaela, privind tandră şi la ciocolăţica mai mică, fetiţa cuplului româno-brazilian.

Apoi i-a cerut voie soţiei să facă poză cu soţul şi a primit îngăduinţa. Numai că Mihaela nu s-a putut abţine doar să privească, aşa că a numărat cu degetul pătrăţelele: "Am şi eu acasă austriacul, da’ e cu lapte…", a explicat diva. Concluziile avea să i le împărtăşească Andrei: "Când pun mâna, jur, zici că pun mâna pe masa asta! Deci nu e carne! Nu ştiu dacă înţelegeţi! Are şi Felix, da’ aşa ceva eu n-am văzut!".

Cu alte cuvinte, Felix paraşutistul mai are de lucru la pătrăţele, că nu-s suficient de tari pentru Mihaela. Doamnelor, vouă cum vă place ciocolata? Albă sau neagră? Şi cât de tari să fie pătrăţelele?

Citit 1107 ori Ultima modificare Luni, 12 Martie 2018 16:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.