Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

* Tristeţe mare pentru Bianca Drăguşanu. Vedeta Kanal D, prezentatore la "Te vreau lângă mine", este foarte supărată pentru că imaginea ei a ajuns la vânzare pe e-Bay. Într-un fel, e bine, că înseamnă că şi americanii o cunosc, dar într-un fel e rău, pentru că preţul e mic. Dacă Beyonce vinde parfumuri cu 100 de dolari sticluţa, iar vreun actor de la Hollywood vinde chiloţi de firmă cu 50 de dolari perechea, Bianca Drăguşanu vinde ochelari pe e-Bay cu doar... 2,65 de dolari perechea. Puţin, foarte puţin.
* "Am văzut o grămadă de replici ale ochelarilor mei, mi-am văzut poza pe o mulţime de site-uri celebre şi n-am avut ce sa fac. Ei vând chestii care costă 15 euro, iar eu am dat o suma consistentă pe perechea mea de ochelari. Daca stau bine să mă gândesc, la câte perechi am, dacă le-aş vinde, aş putea să-mi iau oricând o altă maşină, nouă, fabricată în 2018. Pe lângă site-urile acestea, sunt şi mulţi români care profită de numele meu. Au firme fantomă cu ochelari de soare, rochii, diferite branduri şi chiar şi în ziua de astăzi îmi folosesc imaginea şi vând foarte bine", a declarat Bianca Drăguşanu.

Citit 2537 ori Ultima modificare Duminică, 20 Mai 2018 20:19

1 comentariu

  • postat de MIHAIL Luni, 21 Mai 2018 13:52 5.13.187.*** Link la comentariu
    0
    5

    IERTATA ,VA ROG,sa-mi fie ignoranta,dar cine-i domnita la care se face referire???IN LEGATURA cu faptul ca imaginea acesteia nu mai impresioneaza atat,va amintesc vechiul proverb,conform caruia,vine o vreme ,cand,,ORICE CAL,AJUNGE GLOABA!!!SANATATE SINUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.