Gura păcătosului adevăr grăieşte

Gura păcătosului adevăr grăieşte
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Ce, credeaţi că politica se termină la gafele verbale şi de protocol ale Vioricăi Dăncilă? Nicio şansă, numai un naiv ar fi crezut aşa ceva. Ultimul exemplu vine de la Varujan Vosganian, care de la tribuna parlamentului a lansat un discurs care reflectă exact ceea ce se întâmplă astăzi în politică. "Nu ne putem salva pe rând, trebuie să ne salvăm toţi odată", a exclamat acesta, plin de vervă politicianistă, moştenită, cumva, de la Călin Popescu Tăriceanu.

* Pentru că da, nu mai este vorba doar despre salvarea lui Liviu Dragnea, aşa cum era la OUG 13. Este vorba, acum, despre salvarea tuturor celor care au câte un mic dosărel, ici, colo. Numai că Varujan Vosganian a demonstrat, totuşi, că este un domn sensibil, mai ales când i se arată semne obscene (vezi cazul Ghinea, USR, care i-a arătat degetul mijlociu).

* În altă ordine de idei, haide să ne bucurăm că Tribunalul Bucureşti a decis că CTP nu a făcut discriminare atunci când a comparat coafura Vioricăi Dăncilă cu părul pavianului cu mantie. Stai, pe cine nu a discriminat?

Citit 1819 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Iunie 2018 23:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.