Unde avere nu e, nici dragoste nu e

Unde avere nu e, nici dragoste nu e
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Credeaţi că dacă Bianca Drăguşanu a anunţat acum vreo două luni că are un nou iubit, vor fi şi ape liniştite în viaţa ei? Nimic mai fals. Deja a avut timp să se despartă de Tristan Tate şi să se împace cu el, pentru că aşa e în tenis. Uneori te mai doboară adversarul, alteori te baţi singur!

* "I-a scris atât de mult de câte ori o iubeşte, poate şi de cinci ori pe oră, încât, într-un final, când a contorizat totul, fosta prezentatoare a decis să îi mai acorde încă o şansă", au spus cei de la WowBiz. În vorbele lui Claudiu Răducanu, "e o şanse". Deşi, încă nu am auzit-o pe Bianca Drăguşanu spunând că vrea să locuiască într-un blocnotes.

* Acum, cei doi porumbei reîmpăcaţi se află în vacanţă la Cannes, în Franţa, şi se distrează de minune, mai ales că Tristan a decis să nu se mai uite la bani. Sunt convins, însă, că papparrazzi din România îi aşteaptă cu obiectivele pregătite, doar, doar or mai prinde o despărţire în direct. Apropo, de Victor Slav ce mai ştiţi? O mai primeşte pe Bianca înapoi?

Citit 3115 ori Ultima modificare Miercuri, 15 August 2018 15:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.