Gălăţeanul care a venit la X Factor ca să-şi impresioneze tatăl

Gălăţeanul care a venit la X Factor ca să-şi impresioneze tatăl
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Emoţie. "Mereu mi-a fost greu să-l mulţumesc pe tatăl meu, iar în seara asta vreau să-i dovedesc talentul şi că pot fi sus", a mărturisit gălăţeanul Valentin Paraschiv, în vârstă de 18 ani, al cărui vis este muzica. Povestea lui i-a impresionat pe membrii juriului mai mult decât momentul lui artistic, care a fost destul de bun.

"M-ai atins cu această problemă tată - fiu. Şi eu am un băiat de 16 ani care vrea să meargă pe acelaşi drum cu mine. Am aceeaşi problemă, sunt un tip exigent cu fiul meu şi îmi doresc tot ce e mai bine pentru el. Copilul trebuie să se simtă iubit şi, indiferent de păreri contradictorii, el trebuie să ştie că tu vei fi acolo. Vă spun, domnule, că acest băiat al dvs. merită să-i acordaţi încredere. Aşa cum vorbeşte, eu cred că vă are ca model. Puteţi fi mândru de el, cu sau fără X Factor", a fost mesajul lui Ştefan Bănică pentru tatăl lui Valentin.

La rândul ei, Delia l-a rugat pe părinte să-l susţină pe Valentin în muzică, pentru că are talent, iar Horia Brenciu a îndulcit lucrurile spunând că exigenţa tatălui se bazează pe dragoste şi protecţie!

Cu două "Da"-uri şi două "Nu"-uri, Valentin nu a trecut în etapa următoare la X Factor, dar sperăm că a câştigat ceva mai important: susţinerea tatălui său, de profesie bucătar-marinar la Navrom.

Citit 1668 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Octombrie 2018 15:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.