Cât poţi să tragi de-o căsnicie?

Cât poţi să tragi de-o căsnicie?

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Sau de două… Fireşte, până când se lasă cu divorţ, ar fi răspunsul corect la întrebarea din titlu. ”Eu cred că m-am străduit şi am tras foarte mult de aceste două căsnicii. Nu regret nimic, cred că pentru fiecare om este un destin. Se spune că Dumnezeu îi dă omului cât poate să ducă. Iar eu am dus mult. Cred că eu personal am greşit dăruind foarte mult. Sunt foarte implicată în momentul în care eu iubesc”, a mărturisit cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin în cadrul show-ului culinar ”Star Chef”, de la Antena Stars.
De câteva zile, vuiesc ştirile mondene pe motiv că are un nou iubit, Dacian Varga, fotbalist. Care, ba îţi face de cap prin cluburile de fiţe ale Capitalei, ba îi cumpără Mariei pufuleţi cu baxul, ca să-i ajungă! Apreciez, însă, discreţia artistei: „Viaţa personală a fost mult prea pe tapet şi acum e cazul să fie un pic mai retrasă, drept dovadă că de astăzi încolo veţi vedea doar artistul Maria Constantin. Asta cred că s-a văzut de foarte multă vreme şi e mai mult decât suficient. Cred că fiecare are dreptul la o viaţă personală, o viaţă privată, o viaţă de familie, alături de cine îi este drag. Până la urmă sunt o femeie liberă, fără obligaţii”.

Citit 1286 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Noiembrie 2018 20:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro