N-a fost iubire între gălăţeancă şi brăilean, pe Insula Iubirii

N-a fost iubire între gălăţeancă şi brăilean, pe Insula Iubirii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Amiciţie. "Ai grijă cum vorbeşti şi ce vorbeşti!", îl dăscălea ispita Irina (din Galaţi) pe brăileanul Iulian, pregătindu-l de întâlnirea cu Mari, partenera cu care a venit pe "Temptation Island - Insula Iubirii". Irina şi Iulian primiseră şase minute pentru a-şi lua rămas bun, după cele trei săptămâni petrecute împreună în Thailanda, dar gălăţeanca şi comentase ironică la adresa brăileanului: "La cât vorbeşti tu, şase minute e mult!".

"Dacă mă caută, probabil vom ţine acea relaţie de amiciţie, că prietenie e mult spus", a conchis cea care ar fi trebuit să fie ispita lui Iulian şi a sfârşit prin a-i fi singura prietenă de pe insulă.

De cealaltă parte a "Insulei Iubirii", brăileanca Mari nu regreta nimic din aventura fierbinte cu ispititorul Cristi: "N-am cum să fiu prietenă cu Cristi! Eu, una, am şi profitat, că acasă nu se ţinea un bărbat atât de frumos după mine!".

Când Mari şi Iulian au fost întrebaţi "Aţi venit împreună pe Insula Iubirii, cum veţi pleca?", cei doi s-au întrecut în a spune cât mai repede "Separat!". Rămaşi apoi singuri în resort, timp de 24 de ore, cei doi au început să se atace unul pe celălalt. Rămâne de văzut dacă se vor răzgândi!

Citit 2013 ori Ultima modificare Luni, 26 Noiembrie 2018 16:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.