Economia creşte, oraşele mor

Economia creşte, oraşele mor

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
1 comentariu

* Un bloc cu peste 100 de locuinţe, scos la vânzare cu doar 98.000 de euro. Cu toate astea, niciun cumpătător nu se înghesuie cu oferte. Este povestea unui imobil din oraşul Bălan, judeţul Harghita, care trece printr-o criză de neimaginat, mai ales după ce mina de cupru a fost închisă. "Bălan era un El Dorado, păstrând proporțiile, al României. Era un loc în care salariile erau mari, atunci când veneai ți se repartiza o garsonieră sau un apartament, dacă îți făceai familie, primeai un apartament mai mare", a explicat Robert Kovacs, unul dintre oamenii din administraţia locală a oraşului.
* Ce e drept, acum El Dorado s-a mutat la Bucureşti, acolo unde se fac catedrale, se aruncă cu bani în oameni pe principiul "vă mai dăm 100 de lei la salariu, staţi liniştiţi la locurile voastre", se stă la coadă la intrat în altare, iar jandarmii îi fac până şi pe cei care le-ar putea fi bunici "animale". Că na, atât ştim, atât putem. În rest, creştere economică să fie!

Citit 1674 ori Ultima modificare Duminică, 02 Decembrie 2018 16:28

1 comentariu

 • postat de Terente Luni, 03 Decembrie 2018 13:23 81.12.149.*** Link la comentariu
  1
  3

  Perfect adevărat!
  Şi ăsta e doar începutul...
  Nu o să uitaţi niciodată de ce a făcut, sau mai degrabă de ce nu a făcut, Ciuma Roşie în ţara asta!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro