Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ştirea săptămânii trecute este că un protestatar cunoscut, Mihai Dide, acelaşi care se bucura că o jandarmeriţă a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni, a fost admis la Jandarmerie. Şi mă gândeam cum o fi posibil, după ce s-a bucurat de moartea unei jandarmeriţe, să vrea să intre şi el acolo. Numai că nu e totul atât de simplu. Omul nu va împărţi dreptatea cu gaze lacrimogene şi cu bastonul de cauciuc, ci mai degrabă va curăţa bălegarul din grajduri, pentru că a trecut în etapa următoare a concursului pentru postul de "îngrijitor animale grajd". Asta e ca şi cum ai spune că şi tanti care spală toaletele e tot jandarm, că doar lucrează tot sub oblăduirea ministresei Carmen Dan. Apropo, când se iese în stradă, pentru înăbuşirea protestelor, ies şi îngrijitorii? Mai cu o mătură, cu o lavetă, cu o greblă. Nu se ştie niciodată de ce forţe ai nevoie. Nu?

Citit 1997 ori Ultima modificare Luni, 21 Ianuarie 2019 21:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro