Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

*Îl mai ţineţi minte pe Cătălin Moroşanu care pusese doi ursuleţi de pluş să se bată, după care rupea o masă cu pumnul? Nu zic acum că oricine l-ar putea învinge pe luptătorul moldovean sau că din confortul canapelei luptele profesioniste sunt ceva ce ar putea face oricine. Dar să te baţi cu un ospătar de 41 de ani, semiretras din activitate, care cade din primul pumn, nu prea mi se pare luptă. Şi nici nu prea te poţi lăuda că a fost grea.
*De altfel, de aceeaşi părere a fost şi Daniel Ghiţă, cel care se va lupta cu Cătălin Moroşanu într-un super meci aşteptat de toţi fanii sportului de contact din România. Numai că nici Moro nu se lasă mai prejos. ”Văd că sunt mereu jignit de Daniel, deși i-am făcut o ofertă pentru un meci direct pe care a refuzat-o din diverse motive. Când ești mai preocupat de ce fac alții, decât ceea ce faci tu, nu poți să reușești. Eu îi urez succes pentru următorul meci, chiar dacă adversarul are 41 de ani și este semi retras. Trăiască capra vecinului!”, a comentat sportivul.

Citit 1024 ori Ultima modificare Duminică, 16 Decembrie 2018 15:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro