Uite liderul cu mustaţă, ia-l de unde nu-i!

Uite liderul cu mustaţă, ia-l de unde nu-i!

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Deşi acum vreo câteva zile, Codrin Ştefănescu, om cu funcţie şi cu putere de declaraţii în PSD, dădea asigurări că Dragnea nici nu a plecat din ţară şi nici nu o va face, se pare că omul nostru cu mustaţă nu mai e în România. Ci că a luat un avion privat, de pe o pistă deţinută de Ion Ţiriac, cu destinaţia Verona, dar cu escală la Sofia. Şi, dacă ne gândim mai departe, s-ar putea să fi ajuns şi prin Brazilia. E drept, au trecut 30 de ani, elicopterele nu prea mai sunt la modă.
* Dar, în altă ordine de idei, cică s-ar putea să avem nuntă la vârf. Pentru că Liviu Dragnea o va lua de nevastă, în viitorul apropiat şi, speră el, fără cătuşe, pe Irina Tănase. Adică domnişoara de îl sorbea din priviri la celebrul congres PSD conchis de replica "Vreţi să mai fiu preşedintele vostru?".
* Bine, rămâne de văzut ce va zice şi instanţa, dar oricum, nu e ilegal pentru un deţinut să se însoare cu o femeie liberă. Dacă se va ajunge acolo. Eventual, înainte de amnistie!

Citit 1079 ori Ultima modificare Joi, 10 Ianuarie 2019 17:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro