Omul Zăpezilor, trimis acasă de canadieni

Omul Zăpezilor, trimis acasă de canadieni

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Veşti proaste pentru fanii lui Tibi Uşeriu. Sau bune, dacă ne gândim strict la sănătatea omului. Sportivul a fost scos din cursa de 700 km de la cercul polar pentru că îi degeraseră degetele de la un picior, după doar 90 de kilometri parcurşi. Iar dezamăgirea românului este vizibilă. "M-au scos afară din cursă. Am fost, m-am culcat şi când m-am trezit şi când m-au controlat ăştia şi mi-au găsit degetele degerate. Mi-a degerat piciorul drept, toate degetele. Au zis că e drumul foarte rău şi nu au cum să mă ducă cu snowmobilul", a declarat Tibi Uşeriu, unul dintre cei mai rezistenţi sportivi la temperaturi negative. La momentul scoaterii din cursă, acesta era pe locul al treilea, deci şansele de a câştiga erau destul de mari. "Mi le-au pus în nu ştiu ce apă şi au zis că trebuie să îmi facă infiltraţii cu nu ştiu ce, să le pună în circulaţie ca mi-s albastre toate", a mai spus Uşeriu, în final. Bine măcar că e sănătos. Decât să termini cursa între patru scânduri, mai bine aşa!

Citit 1140 ori Ultima modificare Marți, 05 Februarie 2019 17:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro