De ce m-ai născut, mamă?

De ce m-ai născut, mamă?

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ştirea despre care vă zic azi vine tocmai din India, dar ea poate fi corelată şi cu unele acţiuni din România. Un tânăr indian, adept al curentului "anti-natalitate" îşi dă părinţii în judecată pentru că l-au născut fără acordul său. "Îmi iubesc părinții și avem o relație grozavă, însă m-au făcut pentru bucuria și plăcerea lor. Viața mea a fost minunată, însă nu văd de ce aș pune un alt individ prin coșmarul școlii și găsirii unei cariere, mai ales când el nu a cerut să existe", a spus Samuel pentru The Print.
* E drept, nu explică şi cum ar fi trebuit să îi ceară acordul, dar ne putem gândi că şi pe aici, pe la noi, sunt câteva cazuri pe care nu am fi vrut să le vedem născute direct pe funcţii. Că pe noi nu ne-a întrebat nimeni, nu? Dar, dacă în India va fi o modă să ceri acordul bebeluşului înainte să îl naşti, poate că va deveni o modă şi în România să faci un test de inteligenţă înainte să fii, nu ştiu, prim ministru. Sau ministrul Agriculturii!

Citit 807 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Februarie 2019 18:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro