Jocuri de putere şi delirul penalilor

Jocuri de putere şi delirul penalilor

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
2 comentarii

* Nu e banc. Sacaraoţchi, în vizită de lucru prin iad. Cazanele cu smoală în care dau în clocot păcătoşii sunt atent supravegheate de diavoli, pentru ca nimeni să nu evadeze. Cu o excepţie. Un cazan pe care nu-l păzeşte nimeni! Mai-marele peste necuraţi cere explicaţii şi le primeşte: "Întunecimea voastră, este cazanul românilor. Nu-l păzeşte nimeni, pentru că nu-i nevoie. La români, cum încearcă unul să iasă din smoală, cum îl trag ăialalţi de picioare înapoi…".

De bancul acesta mai degrabă amar decât vesel mi-am adus aminte ascultând delirul penalilor la România TV, savurând vestea că Laura Codruţa Kovesi este citată ca suspect într-un dosar de luare de mită și abuz în serviciu, chiar în ziua în care trebuia să fie la Bruxelles, pentru susținerea interviului pentru funcţia de procuror-şef european. Isterizată de schelălăitul haitelor cu dosare penale, am nimerit la Jocurile de Putere ale Realităţii Tv unde l-am auzit pe Rareş Bogdan spunând: "Cu tot respectul, aici nu e vorba de Laura Codruţa Kovesi, e vorba de România. Nu poţi să boicotezi şansa României de a avea procurorul general european decât dacă nu-ţi pasă de ţara asta! Îţi place sau nu Codruţa Kovesi, e un român care poate ocupa o poziţie-cheie în structurile europene. Nu poţi să faci aşa ceva decât dacă eşti trădător de neam şi ţară". Trist, dar adevărat.

Citit 1180 ori Ultima modificare Joi, 14 Februarie 2019 18:49

2 comentarii

 • postat de Remus Vineri, 15 Februarie 2019 10:14 82.137.13.*** Link la comentariu
  1
  7

  Dar unde au fost Magistrații care se dau loviți TIMP DE 30 De ANI CÂND Sa FURAT DĂRMAT SAU Privatizat pe doi lei toată Economia ROMÂNIEI ??? Ei sunt mai OAMENI DECÂT RESTUL POPULAȚIEI??) PARCĂ ERAM ȘI NOI SI EI IN FAȚA LEGII CAM EGALI ȘI IN ANCHETĂRI ȘI IN PEDEPSE?? NU MAI ESTE DEMOCRAȚIE LIBERALĂ ???

  Raportează
 • postat de Sandu Vineri, 15 Februarie 2019 09:34 90.95.63.*** Link la comentariu
  0
  5

  Chia asa Kovesi este Romania dar pana acum noi nici nu am stiut, cu penali si nepenali.Ce usor poti trece dintr-o categorie in alta.Acesta este jocul perfid in care a fost atrasa justitia inca din primele zile dupa ce am crezut ca am scapat de vechiul regim.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.