Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Bărbăţie. „Dacă femeia, într-o familie, mama, în cazul nostru, Ana, nu este fericită, nici noi nu prea suntem, mai ales că ea are un dar incredibil. Dacă vrea să nu fie plăcută, s-a terminat! Şi eu cred că, în orice familie sănătoasă, femeia trebuie să aibă ultimul cuvânt. Iar noi avem o familie incredibilă”, a mărturisit Laurenţiu, în exclusivitate, sâmbăta trecută, la „Prodanca şi Reghe, viaţa în Dubai", pe Antena Stars.
Eu zău că-l cred pe cuvânt! Dovadă apariţia cu care, luna trecută, a făcut furori: un costum care arată mai degrabă a pijama decât a vestimentaţie de ieşit pe stradă. Sunt convinsă că minunea de „outfit” costă cât ochii din cap şi e confecţionată de vreun brand celebru, de lux. Dar asta nu înseamnă că nu arată ca o ţinută bună de dus la pijama party sau private party. Să locuieşti în Dubai, unde eşti antrenor la o echipă de fotbal înseamnă să ai talent, curaj şi atitudine! Şi să nu îţi pese absolut deloc de părerile din jurul tău care se amuză de pijamaua cu care nevastă-ta te-a scos în lume! Lasă-i să râdă pe seama ta, ea să fie fericită!
Abia aştept continuarea emisiunii sâmbăta asta, pe Antena Stars!

Citit 912 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2019 18:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro