Antena 3, loc de scandal pentru politicieni

Antena 3, loc de scandal pentru politicieni
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Invitaţi în studioul Antenei 3, câţiva politicieni, unii de stânga, alţii de dreapta, nu s-au putut abţine să nu se certe un pic. Şerban Nicolae pe o parte, adică PSD, şi Stelian Ion de partea cealaltă, adică USR, şi-au aruncat cuvinte grele duminică seara în direct. “Securiştilor”, i-a transmis Şerban Nicolae lui Stelian Ion, adică tot USR-ului. La care replica a fost seacă. “Infractorilor, ce să zic!”. Mişto politică, ce să zic!

* Cel mai tare a fost, de departe, Mircea Badea, care nu şi-a mai pus lacăt la gură şi a tras un “M**e PSD” în direct, descriind ce scria pe una dintre maşinile de la un protest. Să vedem dacă CNA doarme şi de data asta.

* Apropo, cică peneliştii nu sunt oameni de cuvânt. I-ar fi transmis moderatorului de la Antena 3 că vin la emisiune şi apoi au tras chiulul. Normal, dacă s-au oprit la Galaţi să mănânce un peşte bun, nu au mai avut timp şi de dezbateri politice. Timp sau chef! Hai, ieşiţi la vot pe 26 mai, că tare suntem curioşi pe cine trimitem la Bruxelles de data asta!

Citit 1446 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2019 17:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.