Fără perdea, în Fermă

Fără perdea, în Fermă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* ”Da’ zi, mă frate, măcar se f… bine?”, l-a întrebat, direct, Cătălin Moroşanu pe Florin Pastramă, cu privire la relaţia sa cu Brigitte. Iar de aici până la o întreagă discuţie despre talentul lui Brigitte în pat, despre cum se mişca, despre cât de fierbinte era, nu a mai fost decât un pas. Oare ce o fi zicând Brigitte uitându-se la televizor? Îi mai arde de măritiş cu Pastramă?
* Otniela, luată peste picior de toţi cei rămaşi în fermă. Shakira de România este singura femeie rămasă în Fermă, iar după eliminarea Dianei Belbiţă, Cătălin Moroşanu şi Florin Pastramă au început să îi ţină lecţii de dragoste. “Dacă eşti aşa rece mereu, nu o să te iubească nimeni. Dacă îţi ziceau unul sau doi că eşti defectă, poate nu îi credeai. Dar aşa, când zice toată lumea, e clar că problema e la tine. Deschide-te, că altfel o să rămâi singură”, a spus Moroşanu, care a fost completat de Pastramă. “Eu mi-am dorit, dar când am văzut cum te porţi, am zis că mai bine te scot de la inimă. Eu veneam să am grijă de tine şi tu te duceai cu Vali Bărbulescu. Aşa eşti tu, îţi plac ăştia, mai artişti!”, a spus şi Pastramă.
* Între timp, Diana Belbiţă a plecat acasă, eliminată chiar de cel care i-a devenit iubit. Ironia sorţii!

Citit 2933 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2019 18:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro