Sentimental să fii, noroc că eşti

Sentimental să fii, noroc că eşti

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ştirea zilei vine din Italia, acolo unde un român în vârstă de 44 de ani, arestat pentru proxenetism, a fost eliberat de o instanţă pentru că… a plâns în sala de judecată. Cazul românului Doru Sandu, în vârstă de 44 de ani, arestat în urmă cu patru zile, a fost prezentat în faţa judecătorului Michele Toriello. Cu vocea frânată de lacrimi, omul i-a spus judecătorului că el doar a însoțit niște prostituate la locul de muncă, fără să știe că acest lucru este interzis prin lege şi că îi este frică de puşcărie. El a mai spus că încearcă doar să trăiască de pe o zi pe alta.

* Astfel că judecătorului i s-a făcut milă de român şi l-a eliberat. Pentru că nu doar în România este justiţia strâmbă. În ordonanța de eliberare, judecătorul s-a referit şi la condițiile de sănătate precare ale suspectului, implicându-se atât de mult, încât a dispus transferul acestuia la spital pentru investigații, potrivit observator.tv. Na, să mai spună cineva că italienii îi tratează cu spatele pe români!

Citit 743 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2019 17:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro