La închisoare s-a dus şefia

La închisoare s-a dus şefia

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
2 comentarii

* Miron Cozma a povestit, pentru "Libertatea", cum va fi tratat Liviu Dragnea în penitenciar, dar şi ce noroc are fostul lider PSD că nu stă la un loc cu restul infractorilor, ci intr-o secţie specială. "La pușcărie, Liviu Dragnea va fi protejat. Va avea un regim special, el urmând să stea alături de alți «mahări», separat de restul condamnaților. Acolo, Dragnea nu va mai fi boss. Păi doar dacă te uiți la fața lui și îți dai seama că nu poate să se impună în fața «băieților» aflați la Rahova. Norocul lui Dragnea e că va sta departe de ei. Din ce am înțeles, îl va băga în camera cu Sorin Ovidiu Vîntu, nu cu Radu Mazăre", a declarat Miron Cozma.
* Şi, dacă ne mai gândim că are dreptul şi la vizite intime, atunci ne putem da seama cu uşurinţă cum a reuşit şi Borcea să facă copii după gratii. Cum s-ar spune, fostul lider PSD este într-o vacanţă prelungită acum, are timp să se relaxeze, să mai scrie una sau două cărţi, să vadă un teanc de filme şi, la ieşire, să se retragă spre Madagascar cu nişte prieteni.

Citit 1510 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2019 18:21

2 comentarii

 • postat de DINU Joi, 06 Iunie 2019 16:08 136.255.148.*** Link la comentariu
  1
  2

  tocmai astA ESTE FRUMOS LA ROMANI , NU CHINUL LUI DRAGNEA II INTERESEAZA CI FAPTUL CĂ, OAMENII AU AVUT DREPTATE SI ORICATI BANI AR AVEA acesti indivizi , sunt nimicuri, gunoaie si nu vor mai putea sa se reabiliteze in fata cetatenilor corecti , NICIODATA.

  Raportează
 • postat de comunismul Sâmbătă, 01 Iunie 2019 12:45 5.13.152.*** Link la comentariu
  1
  2

  neinteresant! multi romani de pretutindeni! chiar si maghiarii! sunt fericiti! de faptul ca dragnea a fost arestat! 3 ani si 6 luni!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro