La închisoare s-a dus şefia

La închisoare s-a dus şefia
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Miron Cozma a povestit, pentru "Libertatea", cum va fi tratat Liviu Dragnea în penitenciar, dar şi ce noroc are fostul lider PSD că nu stă la un loc cu restul infractorilor, ci intr-o secţie specială. "La pușcărie, Liviu Dragnea va fi protejat. Va avea un regim special, el urmând să stea alături de alți «mahări», separat de restul condamnaților. Acolo, Dragnea nu va mai fi boss. Păi doar dacă te uiți la fața lui și îți dai seama că nu poate să se impună în fața «băieților» aflați la Rahova. Norocul lui Dragnea e că va sta departe de ei. Din ce am înțeles, îl va băga în camera cu Sorin Ovidiu Vîntu, nu cu Radu Mazăre", a declarat Miron Cozma.
* Şi, dacă ne mai gândim că are dreptul şi la vizite intime, atunci ne putem da seama cu uşurinţă cum a reuşit şi Borcea să facă copii după gratii. Cum s-ar spune, fostul lider PSD este într-o vacanţă prelungită acum, are timp să se relaxeze, să mai scrie una sau două cărţi, să vadă un teanc de filme şi, la ieşire, să se retragă spre Madagascar cu nişte prieteni.

Citit 2012 ori Ultima modificare Marți, 14 Ianuarie 2020 09:11

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

 • postat de DINU
  Joi, 06 Iunie 2019 16:08
  136.255.148.***
  tocmai astA ESTE FRUMOS LA ROMANI , NU CHINUL LUI DRAGNEA II INTERESEAZA CI FAPTUL CĂ, OAMENII AU AVUT DREPTATE SI ORICATI BANI AR AVEA acesti indivizi , sunt nimicuri, gunoaie si nu vor mai putea sa se reabiliteze in fata cetatenilor corecti , NICIODATA.
  1
  2
  Raportează
 • postat de comunismul
  Sâmbătă, 01 Iunie 2019 12:45
  5.13.152.***
  neinteresant! multi romani de pretutindeni! chiar si maghiarii! sunt fericiti! de faptul ca dragnea a fost arestat! 3 ani si 6 luni!
  1
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.