Bancuri cu Papa Francisc la TV

Bancuri cu Papa Francisc la TV

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* În direct la Antena 3, realizatorul Adrian Ursu a început să se ţină de glume pe seama venirii lui Papa Francisc. Fără răutăţi, evident, dar pe motiv că Suveranul Pontif a mers prin ţară cu maşini autohtone. “Vine Dacia să-l ia pe Papa Francisc de la aeroport. Şoferul bagă bagajele în portbagaj şi îl vede pe Papă aşteptând. -Sfinţia ta, vă rog poftiţi. -Ştii, fiule, pe mine nu mă lasă niciodată să conduc. Lasă-mă tu, te rog… După multe insistenţe şoferul cedeazăă. Papa la volan, 110 km la oră. -Sfinţia ta, vă rog, mai încet că ne prinde poliţia. Papa nimic.Ajunge la 160 km la oră. Apare şi maşina poliţiei, care îi ajunge din urmă. Papa lasă geamul jos şi salută. Poliţistul prin staţie: Şefu, nu ştiu ce să fac. Am prins pe cineva cu 160 la oră.-Arde-l!  -Nu cred că pot, e tare! -Cine e, primarul, un senator? -Maaaaai tare! -Cine e, măi? -Cred că-i Dumnezeu că Papa îi conduce maşina”, a povestit Adrian Ursu.

* Ce să zicem, aşa se întâmplă când nu mai ai pe cine să lauzi. Dragnea la închisoare, VIorica Dăncilă a dat-o la pace cu statul paralel. Tristeţe mare!

Citit 873 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2019 14:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro