Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* A mai trecut un meci al naţionalei şi iar am rămas cu un gust amar. România a mers în Norvegia să obţină o victorie şi abia a reuşit să smulgă un punct, deşi nordicii ne-au dominat şi ne puteau da cel puţin cinci goluri. Cosmin Contra, antrenor de generaţie nouă, a prins fix metehnele selecţionerilor vechi, insistând cu jucători care ba nu au echipă, ba joacă 90 de minute într-un campionat întreg. ”Nu am cum să fiu mulțumit de Grozav, mă așteptam la mai mult de la el. Dar îl cunosc foarte bine, are niște calități pe care nu și le-a pus în valoare astăzi, dar îmi asum asta și încerc pe viitor să fiu mai atent”, a spus Contra, după meciul cu Norvegia. Dacă nu aţi înţeles ce înseamnă declaraţia asta, să ştiţi că înseamnă că Gicu Grozav va mai fi titular şi în alte meciuri, dar ceva mai uşurele. Precum cele cu Malta şi Insulele Feroe, ca numărul 10 al naţionalei să arate că e mare jucător.

* În altă ordine de idei, mergem în Malta luni ca să încercăm să câştigăm, a transmis Contra. Bine că încercăm, dar dacă n-om putea, nu mai bine ne încuiem în case?

Citit 673 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2019 22:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro