Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
3 comentarii

* Se întorc penalii acasă. "Elena Udrea este o personalitate care ar trebui să revină pe scena politică. Va reveni în politică nu ştiu dacă în calitate de candidată, dar sigur va reveni. Rar am văzut, nici măcar la un bărbat, ambiţia asta de a pica, de a se ridica. E un om pe care numai dacă-l ghilotinezi se linişteşte. E deţinătoarea unor secrete pentru care e bine să-i asiguri protecţie", perora Ion Cristoiu, ieri-dimineaţă, la ştirile România Tv, despre revenirea în ţară a Elenei Udrea. Mă întreb, uneori, dacă Ion Cristoiu se mai priveşte singur în ochi în oglindă şi dacă e mândru de ceea ce vede şi spune. În fine, mă surprinde că revenirea în ţară a unei fugare, aşa cum este considerată Udrea, nu a fost "salutată" de minunatele noastre autorităţi. Care au aflat desigur, de la televizor. Îmi vine să cred că ar putea intra în România şi Bin Laden, dacă ar mai trăi, şi ai noştri n-ar avea habar. Însă după experienţa costaricană în puşcărie nu pot să o condamn că, dacă e să fie încarcerată, fosta ministră ar prefera pe pământ natal. Nu de alta, dar fie puşcăria cât de grea, tot mai bine o faci în ţara ta!

Citit 1364 ori Ultima modificare Marți, 09 Iulie 2019 20:44

3 comentarii

 • postat de despot luminat Luni, 15 Iulie 2019 22:55 89.136.231.*** Link la comentariu
  0
  1

  Toti care s-au perindat pe la putere au furat si si-au vazut doar de interesele persoanele. Tara asta e plina de hoti, spagari, tradatori , lingusitori, oameni fara caracter si fara onoare. Nu se va mai face bine tara decat cu forta , cu un dictator luminat care sa aiba puterea absoluta. Doar el poate scapa tara de asemenea specii.

  Raportează
 • postat de MIHAIL Miercuri, 10 Iulie 2019 13:33 5.13.249.*** Link la comentariu
  0
  1

  NU-I DORESC RAUL ACESTEI EXPONENTE ATAT DE REUSITE A SMECHERIEI NEAMULUI ROMANESC,DAR LA CUM SE DESCURCA IN VIATA ,LA CUM SUNT LEGILE NOASTRE,NU M-AS MIRA CA DUPA CEVA INCHISOARE SA AUD CA A CASTIGAT SUME IMENSE CA DESPAGUBIRE DIN PARTEA STATULUI,DAND STATUL IN JUDECATA ,CA DEH,DIN PACATE,MAI MULT CA ORIUNDE ,LA NOI,BANII.....VORBESC!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!SPUNEA UN INTELEPT CA CEEA CE TREBUIE SA NE DORIM CEL MAI MULT DE LA BUNUL DUMNEZEU ESTE DOAR CA IN FIECARE SEARA SA AVEM TOATE MOTIVELE PENTRU A PUNE LINISTITI CAPUL PE PERNA,BUCURANDU-NE DE ODIHNA BINEMERITATA,DUPA O ZI TRAITA FRUMOS!!!SA DEA DUMNEZEU CA INCRUNTAREA FRUNTII SI GRIJILE COVARSITOARE SA NE INCERCE CAT MAI PUTIN IAR O VIATA TRAITA CAT MAI FRUMOS MORALICESTE ESTE UNA DINTRE CAILE CATRE ACEST DEZIDERAT SCUMP!!!

  Raportează
 • postat de Iancu Jianul Miercuri, 10 Iulie 2019 07:26 188.24.216.*** Link la comentariu
  0
  3

  Doar in Romania, semianafabetii, puscariabilii, repetentii, si damele de la Inter ajung ministri, Presedinti traficanti de diamanate si arme.... tortionari... e bine. Cu asa popor slab... si pasiv... sa va fure si presu de sub voi!

  Muntii nostri au poarta, noi umblam din poarta-n poarta!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.