Cum să NU faci presă

Cum să NU faci presă

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

* Din întâmplare, am aterizat cu telecomanda pe Antena 3 aseară şi l-am auzit pe Mircea Badea. Care vorbea despre un articol publicat într-o revistă cândva de calitate despre el, cu titlul "Mircea Badea, gest şocant. L-a umilit pe Rareş Bogdan". Iar reacţia lui Badea nu doar că mi-a stârnit mie amuzamentul, ci şi celor din studio. "Iată ce spune minunata revistă, fâs! Cică jurnalistul Mircea Badea (care jurnalist, că eu nu sunt aşa ceva) l-a umilit pe europarlamentarul Rareş Bogdan, după ce acesta a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu copilul său nou născut. Badea a distribuit fotografia, dar nu a comentat nimic. Poftim? Băi prietene, pe bune? Aşa se face presă acum?", a reacţionat Badea, în timp ce Mihai Gâdea şi ceilalţi din platoul Antenei 3 râdeau.

* Deci, ce vă spuneam? Aşa NU se face presă! Dar, fix asta citeşte lumea şi, culmea, fix asta cumpără de la puţinele chioşcuri cu ziare rămase prin ţară. Nu că Mircea Badea ar fi un monument al presei româneşti, dar parcă nici el nu se pretează la aşa ceva. Nu? Bine, mai puţin când aruncă cu plăcuţe suedeze prin emisiuni, conştient că nici CNA-ul nu se poate atinge de el.

Citit 1156 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iulie 2019 00:23

1 comentariu

  • postat de sim Miercuri, 24 Iulie 2019 17:49 89.136.231.*** Link la comentariu
    0
    1

    Mircea Badea joaca un rol. Rolul de a-i lua banii lui Voiculescu si pentru asta el o face pe mascariciul si improasca cu noroi pe adversari dar ar preca in secunda doi de acolo daca ar avea din ce trai. S-a saturat si el sa il injurea lumea. V-ati prins acum?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.