Liviu Dragnea s-a sucit, PSD-ul e uimit

Liviu Dragnea s-a sucit, PSD-ul e uimit

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Doamnelor, domnilor, nişte aplauze pentru Liviu Dragnea, vă rog. După ce Viorica Dăncilă a fost anunţată ca preşedinte al partidului, dar şi candidat la alegerile prezidenţiale, fostul lider social democrat a ieşit la rampă. Şi a contestat ambele decizii ale PSD-ului. Iar Tribunalul Bucureşti pare să îi dea dreptate, motiv pentru care momentan statutul PSD nu a fost aprobat. Astfel, Viorica Dăncilă nu este încă preşedintele oficial al partidului şi nici nu poate fi validată de congres ca prezidenţiabil.
* Totul pe motiv că s-au dezis de el mai repede decât apostolii de Iisus. Toţi au zis că nu l-au cunoscut, de fapt, pe Liviu Dragnea, dar şi că dacă l-ar fi cunoscut ar fi luptat cu el. Dar mai blat, aşa, că tot era nevoie de sprijin de la centru. Aşadar, pe clasicul sistem românesc, PSD mai are de aşteptat până la aflarea veştii dacă poate intra în cursa prezidenţială, iar Viorica Dăncilă mai are de aşteptat până să fie oficial preşedintele PSD. Până atunci, la loc comanda, şeful din acte e tot Dragnea. Că legea îi permite!

Citit 928 ori Ultima modificare Vineri, 09 August 2019 19:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro