Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

* Pe principiile "dacă eram căpitan pe Titanic, vasul nu se scufunda" şi "dacă eram preşedinte, cazul Caracal nu avea loc", politicienii nu se pot abţine să nu îşi dea cu părerea. De cele două afirmaţii de mai sus sunt vinovaţi Traian Băsescu, respectiv, Dan Barna. Numai că, dacă la Băsescu s-au liniştit repede apele şi toată lumea a luat afirmaţia ca pe o glumă, în cazul lui Barna lucrurile au stat diferit.
* Astfel, după ce a explicat că dacă ar fi fost şef de stat, criminalul în serie de la Caracal nu ar mai fi înfăptuit crimele, internetul a explodat cu glume la adresa sa. Iată câteva dintre ele: Dacă Barna era preşedinte în 77, nici cutremurul nu mai avea loc; dacă Barna era preşedintele celor de la Dinamo, echipa câştiga Champions League cinci ani la rând; dacă Barna nu se năştea, omenirea ar fi trăit cea mai mare dramă a sa. Şi nici nu ar fi ştiut! Şi, preferata mea, "vreau să cred că dacă era Dan Barna prefect de Vaslui i-ar fi convins pe toți vasluienii să îmbrățișeze abstinența totală. Ar fi umblat toți mahmuri dar liniar pe marginea șușălii cântând "așa trec zilele mele".

Citit 995 ori Ultima modificare Duminică, 11 August 2019 17:45

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro