Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Chefi la cuţite. Supa de bere cu brânză, desertul cu ţuică, prăjitura cu fasole, ba chiar şi burger-ul dulce, doar că fără garnitură de ”cartofi prăjiţi”, ci cu mere, se numără printre preparatele controversate pe care chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu vor trebui nu doar să le guste, în etapa jurizării pe nevăzute! Mai nou, vor fi obligaţi să mănânce integral preparatele, în ciuda gustului pe care acestea îl au.

Precedentul există deja! Într-un sezon trecut, în urma unui pariu pierdut, Sorin Bontea a fost nevoit să se lupte cu o farfurie întreagă de quinoa în trei culori: ”Aş găti cu orice, dar nu cu quinoa! Sper să nu mai fiu nevoit să mănânc aşa ceva”, mărturiseşte acum cheful, care nici acum nu pare convins de savoarea acestui aliment.

Antena 1 s-a grăbit să dezvăluie că, în urma unor sesiuni de degustări nu prea reuşite, chef Scărlătescu este convins că ţara are nevoie şi de o ”Poliţie Gastronomică”, ce ar putea să îi tragă la răspundere pe cei care nu ştiu să delimiteze extravaganţa şi creativitatea de combinaţiile total greşite într-o farfurie. Şi cere un proiect de lege în acest sens!

Cert este că din 9 septembrie începe distracţia culinară la Antena 1!

Citit 995 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2019 00:22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro