Între „papă tot!” şi Poliţia Gastronomică

Între „papă tot!” şi Poliţia Gastronomică
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Chefi la cuţite. Supa de bere cu brânză, desertul cu ţuică, prăjitura cu fasole, ba chiar şi burger-ul dulce, doar că fără garnitură de ”cartofi prăjiţi”, ci cu mere, se numără printre preparatele controversate pe care chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu vor trebui nu doar să le guste, în etapa jurizării pe nevăzute! Mai nou, vor fi obligaţi să mănânce integral preparatele, în ciuda gustului pe care acestea îl au.

Precedentul există deja! Într-un sezon trecut, în urma unui pariu pierdut, Sorin Bontea a fost nevoit să se lupte cu o farfurie întreagă de quinoa în trei culori: ”Aş găti cu orice, dar nu cu quinoa! Sper să nu mai fiu nevoit să mănânc aşa ceva”, mărturiseşte acum cheful, care nici acum nu pare convins de savoarea acestui aliment.

Antena 1 s-a grăbit să dezvăluie că, în urma unor sesiuni de degustări nu prea reuşite, chef Scărlătescu este convins că ţara are nevoie şi de o ”Poliţie Gastronomică”, ce ar putea să îi tragă la răspundere pe cei care nu ştiu să delimiteze extravaganţa şi creativitatea de combinaţiile total greşite într-o farfurie. Şi cere un proiect de lege în acest sens!

Cert este că din 9 septembrie începe distracţia culinară la Antena 1!

Citit 1455 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2019 00:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.