„Mai longeviv decât Iliescu, mai oportunist decât UDMR”

„Mai longeviv decât Iliescu, mai oportunist decât UDMR”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Când raţa face „ga-ga”. „De Meleşcanu s-au folosit toţi, absolut toţi. Meleşcanu a fost în toate guvernele, prieten cu toate partidele. Mai longeviv decât Ion Iliescu mai, oportunist decât UDMR, acum cu 50 la sută mai… ai ce reclamă aş face!”, spunea, la ceas de seară, la „Starea Naţiei” de pe Prima Tv, Dragoş Pătraru. Căruia a trebuit să-i dau dreptate: „Ideea este că Mele a fost băiat de serviciu – de «servicii» spun unii şi alţii - adică un petic cald. Îl puneau unde aveau nevoie, altfel un fanfaron, un închipuit unul care dădea din gură fără să spună nimic. V-am mai zis eu nea Mele este în Ministerul de Externe din vremea în care ministerul de externe nu exista. Practic Ministerul de Externe a apărut în cadrul lui Teodor Meleşcanu!”, a mai spus Pătraru.

Păreri despre „Mele” are şi fostul şef al statului, europarlamentarul Traian Băsescu: „Este ca şi cum ai pune un răţoi care nu mai poate gândi – popâc! - în fruntea Senatului”. Nu ştiu ce limbi străine vorbesc răţoii lui Băse, dar nu mă bag.

Mă întorc, însă, la vorbele lui Pătraru: „Toată ziua vorbim despre oameni noi în politică, dar noi defilăm cu «Batalionul Ana Aslan», vânători de raţe şi vânzători de ţară…”.

Citit 2013 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Septembrie 2019 16:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.