Lava cake pentru fostul iubit şi pentru soţia lui

Lava cake pentru fostul iubit şi pentru soţia lui

Pro Tv
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* "Verde de Paris îţi pun!". "Măcar să le rămână în gât! Dacă aveam sodă caustică sau verde de Paris… Să mănânce milogii! Două puşlamale", dădea în clocot joi seara, la „Masterchef”, Raluca Podea, la vederea celor pentru care trebuia să gătească. Fostul ei iubit, Florin Pastramă şi Brigitte, cea pentru care a părăsit-o şi pe care a luat-o de nevastă, plus invitaţii lor la aniversarea a trei luni de mariaj. „Eu sunt cu peştele, el este cu vita! Unica noastră pretenţie este să iasă ceva foarte bun”, erau pretenţiile Brigittei pentru festinul aşteptat. „Ah, ce ipocrită poţi să fii! Mi se pare că eşti josnică. Îmi provoacă silă”, bombănea Raluca. Dacă prima fază a anunţat că nu va face nimic, colegii de echipă au convins-o că trebuie să se implice. Şi, paradoxal, echipa din care a făcut parte Raluca a fost declarată câştigătoare. De cine? De nimeni alta decât Brigitte, care a încercat cumva să protejeze (re)sentimentele celei care îl aştepta acasă pe Florin, în vremea în care ea îi sucea minţile la „Ferma”. Contribuţia decisivă la victorie a avut-o fix desertul pregătit de Raluca - lava cake, din dulceaţa căruia Florin se pare că a mai gustat, pe vremea când îi era iubit. Nu te pui cu lava… dragostei şi-a geloziei şi nici c-o fostă iubită vulcanică!

Citit 1570 ori Ultima modificare Vineri, 27 Septembrie 2019 17:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro