Fantezie erotică în bucătărie

Fantezie erotică în bucătărie

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Seducătoare. „Cu şorţuleţul la brâu…”, vorba cântecului, dar pus mai mult la şale, de formă, ca să i se vadă mândreţea de picioare lungi, de sub voalul transparent. Aşa trebăluia Anna Lesko prin bucătăria „Chefi la cuţite”, făcându-şi de lucru cu o caracatiţă care trebuia marinată.

„Suntem trei la părinţi şi mama ne-a învăţat să fim mereu ca nişte gheişe. Ne-a spus să gătim, să avem grijă de bărbatul nostru, dar să avem grijă în primul rând de noi! Şi chiar atunci când eşti obosită, şi chiar atunci când găteşti, şi chiar atunci când eşti surprinsă, şi în somn să fii foarte-foarte senzuală şi aranjată şi pregătită pentru orice”, explica Anycka maya. Care, cică, îşi răsfaţă mereu familia cu fel de fel de preparate exotice şi delicioase! „Chiar dacă lumea crede că nu gătesc, probabil că îşi vor da seama în momentul în care vor vedea cum vorbesc despre mâncare”, a spus artista. Apariţia ei senzuală a fost completată de prezentarea reţetei pe un ton erotic, cu inflexiuni lascive, în care chef Scărlătescu mai-mai că şi-a pierdut capul. Dar nu şi gustul, dovadă că nu i-a oferit cel de-al treilea cuţit pe care Anna Lesko l-ar fi meritat!

Citit 1485 ori Ultima modificare Joi, 24 Octombrie 2019 15:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro