După cancer, când te încunună Dumnezeu

După cancer, când te încunună Dumnezeu

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Cununie în secret. După o nuntă pe Coasta de Azur au mers, neştiuţi de nimeni, la Biserica „Sf. Mina” din România şi s-au cununat pe ascuns. „Ne-am căsătorit pe ascuns pentru că am vrut să simţim momentul ăla. A fost extraordinar! Eu am plâns. Când îţi pune acea coroană pe cap, Dumnezeu te încununează de glorie. Căsătoria este o glorie – eşti aleasa inimii cuiva”, a mărturisit cu emoţie, la Antena Stars, Rona Hartner, alături de soţul ei, Herve Camilleri.
Întrebată care a fost momentul în care s-a simţit cel mai aproape de moarte, Rona a răspuns fără să ezite: „Când străbăteam culoarele spre operaţie. Anul acesta am mers pe un fir subţire de tot. Şi numai Dumnezeu mi-a ţinut balansul pe fir. Acum după ce a trecut boala şi furtuna, din când în când Herve clachează şi plânge. Atunci suporta foarte bine”, a răspuns Rona, una dintre învingătoarele cancerului.
„Când sunt cu Rona, sunt un om mai bun. Ştiu că aceasta este calea mea, să fiu cu ea, este menirea mea să fiu un om mai bun, să fiu bărbat, să fiu mai puternic, să fiu mai aproape de Dumnezeu!”, a mărturisit proaspătul soţ al Ronei. Şi dacă tot i-a încununat Dumnezeu cu glorie, acum să-i încunune cu înţelegere, sănătate şi dragoste!

Citit 1442 ori Ultima modificare Vineri, 15 Noiembrie 2019 17:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro