Adevărul se spune în glumă

Adevărul se spune în glumă

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Roast cu gust. Aata se poate spune despre ediția specială a emisunii ”iUmor”, difuzată vineri seară de Antena 1. Cei trei jurați ai emisiunii au avut, vizibil, emoții, atunci când au fost anunțați că pe scenă vor urca invitați speciali care vor face roast. Și era și normal să aibă emoții știind că toate glumele îi vor avea în centrul atenției. „Iar vin oameni, ne bucurăm că îi vedem, dar ne e teamă de ce o să spună”, a declarat Cheloo, care a fost și subiectul central al glumelor. Primul care a luat la ochi juriul a fost Dan Bitman. Apariția lui Bitman i-a sporit emoțiile lui Cheloo, care a recunoscut că solistul trupei Holograf „este singurul om cu care am reușit să vorbesc la nivel maxim”.

Glume cu iz penal. Dacă apariția lui Dan Bitman a fost una plăcută pentru Cheloo, nu același lucru se poate spune și despre cea a polițistului Marian Godină. Omul legii nu a ratat nicio ocazie de a face referire la situația juridică a juratului. ” „Stai liniștit Cheloo, în această seară nici unul dintre noi nu e în uniforma în care trebuie”, a spus polițistul devenit celebru în mediul virtual. Deși au fost luați la rost, jurații și prezentatorii emisiunii nu s-au supărat, fiind conștienți, probabil, că adevărul se spune cel mai bine în glumă. 

Citit 954 ori Ultima modificare Duminică, 01 Decembrie 2019 15:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro