Suntem români în fiecare zi

Suntem români în fiecare zi

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

1 Decembrie. O zi aparte pentru toate posturile de televiziune, care au pregătit pentru telespectatori ediţii speciale ale emisiunilor care se transmit, de obicei, în timpul săptămânii. Fără nicio excepţie, televiziunile au transmis parada de 1 Decembrie din Bucureşti, iar apoi au încercat să atragă cât mai mulţi telespectatori, fie cu ştiri deosebite, fie cu emisiuni lacrimogene sau cu concursuri. Măruţă, Răzvan şi Dani, Mirela Vaida, Adela Popescu şi Cove au avut fiecare parte de momentul său de glorie din weekend.

"Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti!”. Aşa a început jurnalul de ştiri de la Pro Tv, salut pe care Andreea Esca îl rostea pentru prima dată în urmă cu 24 de ani. Şi anul acesta, ca şi în trecut, postul de televiziune a ţinut să prezinte în cadrul jurnalului poveşti care merită ascultate şi urmate. Pentru asta merită felicitări, aşa cum merită şi celelalte posturi care au urmat acest model, prezentând oameni care muncit pentru a schimba ceva în ţara lor. Unii dintre telespectatori, şi nu puţini, îşi doresc, cu siguranţă, să vadă astfel de ştiri şi în alte zile din an, nu doar pe 1 Decembrie. Şi asta pentru că suntem români în fiecare zi, nu doar pe 1 Decembrie.

Citit 926 ori Ultima modificare Luni, 02 Decembrie 2019 17:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro