”Trupul tău, ca o orchestră”

”Trupul tău, ca o orchestră”

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Clona. "Să iau şi eu Aspenterul! Rog doamnele de la intervenţii sanitare să fie aproape de mine", s-a pregătit Florin Călinescu pentru numărul de belly dance al Cristinei Gîrloiu. "Să-i sară penele! Şi solzii!", a strigat, din culisele "Românii au talent", Smiley. A sărit şi sclipiciul de pe trupul ei, nu doar penele şi solzii costumului. Când s-a oprit, Andi Moisescu uitase să mai respire, iar Călinescu a strigat precum un şeic: "Să-mi aduc prima mie de cămile s-o arunc pe scenă!". Până şi Mihai Petre era fascinat: "Da, corpul tău arăta ca o orchestră! Pe mine m-ai cucerit şi e greu cu belly dance, crede-mă! Nu sunt fan, dar devin încet-încet". Curajos, a cerut un supliment de unduiri: "Dă-ne două «palme», acum ia-ne de sus în jos, dă-ne o coadă şi trimite-ne acasă!". Întrebată cum a ajuns ea, dintre dealurile Vâlcii, să danseze precum în "O mie şi una de nopţi", Cristina a povestit că atunci când era mică mama ei urmărea serialul "Clona" şi, privindu-l şi ea, a început să danseze precum actriţele din film. Toate bune şi frumoase, numai că juna cadână a mai fost pe la "Românii au talent"! Ba a ajuns şi în prima semifinală din 2015. Numai că Pro Tv n-a suflat un cuvinţel despre asta.

Citit 935 ori Ultima modificare Duminică, 15 Martie 2020 21:37

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro