Chemarea dansului la bară

Chemarea dansului la bară

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Pe tocuri. „Dans la bară, dans la bară, dansă la bară!”, fredona, bătând ritmul din palme, Mihai Petre. Apariţia de pe scenă avea să-l surprindă: tocuri înalte, picioare lungi pe care se mulau colanţi, plete… atâta doar că era bărbat. „Da, nu mă aşteptam să intri tu, dar ai intrat”, i-a zis-o Mihai Petre, de la obraz, concurentului Niv Grados, din Israel.
Sincer, parcă-l vedeam pe Emil Rengle, dar în varianta acrobaţie - pole dance.
„Dacă m-aţi fi întrebat, în urmă cu doi trei ani, nu mi-aş fi închipuit că voi fi aici, pe scenă. La început, nu a fost prea uşor pentru că eram singurul bărbat la cursuri. A fost foarte ciudat pentru unii dintre prietenii mei sau pentru familia mea. Nu este uşor de acceptat ce reprezintă dansul la bară. Până şi mama m-a întrebat de ce fac asta, dacă vreau să devin striper. Am încercat să joc fotbal şi baschet, am făcut şi karate, părinţii au vrut să mă facă puternic. Sunt puternic, dar în felul meu. Dacă ne ascultăm chemarea, putem fi mult mai feliciţi şi împliniţi”, a mărturisit bărbatul.
Momentul său artistic a fost senzaţional. Iar înainte de a judeca în grabă, cu sau fără prejudecăţi, amintiţi-vă că există egalitatea de şanse între bărbaţi şi femei! Şi că o femeie ridicând haltere sau şutând la poartă e la fel de uimitoare ca un bărbat răsucindu-se suspendat pe bară.

Citit 801 ori Ultima modificare Duminică, 03 Mai 2020 16:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro